Selecteer een pagina

Ik wandel door het Wilhelminapark in Utrecht naar Ilse. Samen met haar organiseer ik de workshop ‘Jouw persoonlijke vraag’.

Vandaag gaat het gebeuren: we gaan onze workshop echt in de wereld zetten. Naar mate ik dichter bij haar praktijk kom, merk ik dat ik het ook spannend vind. Mijn eigen vraag ‘hoe laat ik mijzelf zien’ kan ik goed voelen. Ondanks de wetenschap dat het verzorgen van een workshop geen enkel probleem voor mij is. Ik heb immers jarenlange ervaring als coach en het geven van workshops.

Ilse ken ik al 6 jaar. Ik heb haar ontmoet tijdens de driejarige coachopleiding bij Phoenix. In deze drie jaar hebben wij intensief met elkaar samengewerkt. Na deze opleiding hebben wij contact gehouden. Haar openheid, eerlijkheid en respectvolle benadering maken onze relatie waardevol voor mij. Met Ilse deze workshop verzorgen, geeft mij dan ook veel voldoening.

In ons gesprek gebruik ik veel woorden. Woorden die mij weghouden van de daadwerkelijke actie. Ik zie Ilse afhaken. Zij wil graag tot actie over gaan en geeft mij op een eerlijke en respectvolle wijze feedback. Fijn, daar leer ik van. Door aandacht te vragen voor actie voorkomt Ilse dat zij het gevoel heeft het alleen te moeten doen. Net als ik wil zij het graag samendoen. Het thema ‘Samen’ verbindt ons.

In de trein naar huis schrijf ik meteen deze blog. Op deze manier ben ik aan het werk met mijn eigen persoonlijke vraag.

Welke vraag houdt jou bezig? Waar loop jij tegen aan in jouw werk of relatie of welke thematiek speelt er bij jouw ziekte of het vinden van een gezonde leefstijl? Meld je aan voor onze workshop op 2 en 3 juli en wij gaan samen op zoek naar een antwoord, onder andere middels familieopstellingen.

Ilse 06 38 31 34 52 of Eric 06 26 99 99 27

Benieuwd hoe Ilse ons gesprek heeft beleefd? Lees het hier.