Selecteer een pagina

Heb jij een persoonlijke vraag die gaat over jouw gezondheid of ziekte, over iets wat speelt op je werk of in jouw relatie? Je loopt er al een tijd mee rond en komt er niet uit. Dan willen wij in deze workshop met jou op zoek naar een antwoord.

In de workshop van twee dagen wisselen wij korte theorie af met ervaringsoefeningen. Er is aandacht voor jouw persoonlijke vraag, waarbij we ook werken met “opstellingen” om je helderheid, inzichten en een nieuwe ervaring mee te geven. Juist door het voelen in jezelf en in de ontmoeting met de ander, kan er een antwoord komen op jouw vraag.

 

Over de trainers

Eric-Doornik

Ilse Smit is coach, EFT-relatietherapeut en huisarts en Eric Doornik is loopbaanbegeleider en executive coach. Wij brengen allebei onze eigen ervaringen mee. Als huisarts en als patiënt met diabetes. Als vrouw zonder kinderen en als gescheiden vader. Allebei in een samengesteld gezin. Eric begeleidt mensen naar ander werk, Ilse maakte zelf een grote carrière switch. Wij delen onze humor en betrokkenheid bij mensen.

 

Praktische informatie

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. De kosten voor deze 2 daagse-workshop zijn € 350 incl. BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief telefonische intake, koffie/thee en lunch.

De workshop vindt plaats op 2 en 3 juli 2018 en op 6 en 7 november 2018, in Hof van Barlo te Groenekan. We werken van 10 tot 17 uur. De ontvangst is vanaf 9.30 uur.

Voor vragen of aanmelden: Ilse 06 – 38 31 34 52 of Eric 06 – 26 99 99 27.